banenr

Annilte перфориран PP колан за пиклери за яйца 50 см широк бял удар с яйчен колан за автоматичен избор на яйца

Перфорираният колан за събиране на яйца, известен още като перфориран конвейер за конвейер на яйца, е нов тип колан за събиране на яйца с много уникални предимства. Използва се главно в автоматизирано оборудване за клетки за домашни птици, с автоматично събиране на яйца и се използва широко в пилешки ферми, ферми за патици и други големи ферми.

perforated_egg_belt_05

Перфорираният колан за събиране на яйца е направен от полипропилен (PP) с висока якост, който е формулиран с добавки срещу стареене и напреднали производствени процеси, което води до висока якост на опън, якост и издръжливост. Повърхността му има непрекъснати, плътни и равномерни малки дупки. This design makes it easy to locate the eggs inside the holes during transportation, and the eggs can keep distance from each other, which effectively reduces the breakage rate of the eggs. In addition, this small hole design can also avoid dust, chicken manure and other foreign matter attached to the egg picking belt, play a role in cleaning the eggs and preventing secondary pollution of eggs.

В сравнение с традиционния колан за събиране на яйца, перфорираният колан за събиране на яйца също има силна здравина, антибактериална, устойчива на корозия, лесна за почистване, не лесна за разтягане деформация и други характеристики. В същото време перфорираният колан за събиране на яйца също е направен от чист девствен материал, не съдържа примеси и пластификатори, тялото на колана е меко, ниско удължение, не е лесно да се разкъса. По време на процеса на предаване той може да абсорбира и вибрацията на яйцата, като допълнително намалява скоростта на счупване. В допълнение, перфорираният колан за събиране на яйца има гладка повърхност, не абсорбира вода и може да се изплаква директно със студена вода. It is resistant to dirt, hydrolysis, corrosion, impact, low temperature, aging, etc., which greatly extends its service life.

За да отговори на различни нужди, коланът за събиране на яйца също е подразделен на колан за събиране на яйца с кръгла дупка, колан за събиране на квадратни яйца, триъгълна колан за събиране на яйца и т.н. Тези различни видове перфориран колан за събиране на яйца при поддържане на основната функция едновременно, но също така според специфичните сценарии на приложение за оптимизация, за да се адаптират по -добре към различните нужди на събирането на яйца.

 

Annilte е производител с 15 години опит в Китай и ISO сертификат за качество на предприятието. Ние също сме международен производител на златни продукти, сертифициран от SGS.
Персонализираме много видове колани. Имаме собствена марка „ANNILTE“

Ако имате въпроси относно транспортните ленти, моля свържете се с нас!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat:+86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
уебсайт: https://www.annilte.net/


Време на публикуване: 28 март 2024 г